čtvrtek 22. září 2011

Sprint zahájit Direct Connect 2. října potvrzuje Mobile HotSpot omezení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Sprint jak se děje v poslední době jsme si, jestli tam bude něco zbylo vyhlásit na jeho aktualizaci strategie 7. října . Další screenshot se vynořilo, popisovat Teď sítě záměry zahájit svou CDMA na bázi (rozuměj: žádná iDEN) Direct Connect služby 2. října, se "větší pokrytí", přichází na začátku příštího roku. Čekali jsme to vidět na nějakém místě v zimě , což znamená, že alternativní Nextel je stále tlačil dopředu plánu. S tím bychom měli být vyslechnutí zprávy v blízké budoucnosti o kompatibilních mobilních telefonů, jako je Motorola Admiral nebo Kyocera DuraMax / DuraCore duo.

Bohužel, 2.října se naplní i šťastné zprávy a špatné, jak to vypadá, že unikly poznámky popisovat Sprint plán čepice Mobile HotSpot add-on byla trefa do černého. Dopravce svůj úmysl oficiální dnes ráno potvrdil, že to opravdu bude dávat 5 GB za měsíc na vodítku uvazování provádět z telefonu, kompletní s nadsazení poplatky 0,05 dolarů za každý další použitý MB. Grandfathered doplňky nejsou zde možnost, aby každý tetherer již ostřelování z 30 dolarů za čest se ocitnou omezen stejně. Ale podívejte se na lepší stránky: tablets se nemusí vztahovat na čepici data a na data z telefonu plány a věnoval mobilní širokopásmové balíčky zůstanou nedotčeny ... Pro ​​tuto chvíli, alespoň .

Sprint zahájit Direct Connect 2. října potvrzuje Mobile HotSpot omezení původně objevila na Engadget na čt. 22.září 2011 16:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SprintFeed , BGR | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat