čtvrtek 22. září 2011

Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Facebook je F8 Developer Conference se děje dnes, a Andy Samberg Mark Zuckerberg právě odhalila další část svého pána plánu pro sociální sítě. Otevřete Graf se nyní integruje mnoho vašich oblíbených zpráv a hudební služby, včetně Spotify , Rhapsody , Rdio a MOG na Facebook stránku s vlastní aplikace, a také přinese video z VEVO, Netflix, Hulu a mnoho dalších. Mediální platformu je již plně funkční, takže můžete vidět (a slyšet), výsledky práce Marka právě teď.

Update: Bohužel pro Facebook uživatelům v USA, Netflix se potvrdilo , že Facebook integrace bude k dispozici pouze v Kanadě a Latinské Americe na počátku, v důsledku amerického zákona, který "vytváří určitý zmatek nad naše možnosti, aby americké členy sdílet to, co dívat . " To se nevztahuje na hudební služby, nicméně, a můžete získat představu, jak bude fungovat v Spotify video po přestávce. Dokonce i TiVo je dostal do akce, oznamuje nové rozdělení tlačítka pro iPhone a iPad mobilních aplikací, i když není žádný přímý DVR integraci zmíněných ještě.

Pokračovat ve čtení Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf

Facebook partnery až přinést hudbu, zprávy a videa do svého profilu pomocí otevřené Graf původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 14:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Netflix , Spotify , TiVo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat