čtvrtek 22. září 2011

Facebook out Časová osa, dává svůj profil novém kabátě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
No, označit jen představila Facebook je nový pohled na jeho f8 programovém prohlášení, a on volá to časová osa. Cílem je, aby byl lépe vidět, co chcete vidět z vaší minulosti, tím, překvapení překvapení, Časová osa na pravém okraji vašeho profilu, který rozkládá obsahu podle roku a měsíce. Je to mnohem větší vizuální zážitek než předchozí vlákna Facebook, a časová osa Zobrazení umožňují filtrovat obsah fotky, kde jsi byl (díky Bing Maps inovace), a mnoho dalšího. Můžete také přidat aplikace, "rád", a všechny vaše další obsah v úhledně organizované tabulí na stránce svého profilu, aby bylo lépe ", vyprávět příběh svého života", tak, jak chcete - včetně možnosti jít zpět a přidat věci do časové osy po faktu, žádný tok kondenzátor nutné.

Rozvoj ...

Facebook out Časová osa, dává svůj profil novém kabátě původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 13:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Facebook | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat