čtvrtek 22. září 2011

OpenMobile dema ACL pro MeeGo, slibuje 100% kompatibilitu s aplikacemi pro Android (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/openmobile-demos-acl-for-meego-promises-100-compatibility-with/:
OpenMobile je nová společnost na scéně s kompatibilitou aplikací, jejichž primární produkt, Application Compatibility Layer slibuje Android je velké množství aplikací na menší platformy. V následujícím videu, ACL je uveden běží na MeeGo , kde tvůrci slibují plnou kompatibilitu s každým Android aplikace - bez nutnosti úpravy developer - s využitím Google Runtime Environment a Dalvik VM . Zatímco podpora příšerné lovechild Intel a Nokia je první ze dveří (spolu s Linux sám), že společnost plánuje představit podobnou verze pro Bada, QNX, Symbian, Windows a WebOS. Stejně jako jeho konkurent, Alien Dalvik , OpenMobile je umístění jeho aplikace kompatibilní vrstva pro OEM výrobce, spíše než spotřebitelé. Bohužel, toto eliminuje jakékoliv naděje, možná jsem měl pro instalaci zavěšení s přáteli, které jste N9 předem objednat - pokud OpenMobile je schopen přesvědčit lidi v Espoo se zatraceně dobrá prodejní hřiště, tak jako tak.

[Díky, Mikko]

Pokračovat ve čtení OpenMobile dema ACL pro MeeGo, slibuje 100% kompatibilitu s operačním systémem Android aplikací (video)

OpenMobile dema ACL pro MeeGo, slibuje 100% kompatibilitu s aplikacemi pro Android (video) původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 09:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MeeGoExperts | zdroj OpenMobile | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat