čtvrtek 22. září 2011

Rozhovor Engadget: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen vyzařuje nadšení. Je to stálý a nakažlivé, a když se pokouší prodat na jeho nejnovější projekt, je to těžké se nadchnout - to samo o sobě dostatečným důvodem se zdá, že chce člověk ve vašem týmu. Nguyen má také více než jeho podíl začínajících zkušeností Kurz - některé z nich dokonce šli tak daleko, jak popisuje původní Houston jako "sériový podnikatel," rozhodně není úsek, mít založil Onebox.com a sedm sítě brzy v jeho kariéře.

Jednalo se o vytvoření Lala , nicméně, to opravdu dát Nguyen na mapě. Tato služba byla založena v polovině roku '00s, kolem konceptu CD vyměňovat, uživatelé e-mailové fyzické disky na sebe v malých červených a bílých Netflix, jako obálky. Místo přeřadil krátce poté, co byl znovuzrozen jako streamovací služby. Koncept se narodil z typicky utopické vize Nguyen je zdarma streamování hudby, v naději, že urychlovat nákupy mezi specializované publikum - skutečný produkt, není divu, že mnohem více kompromisů, omezit proudy uživatelů, kteří se již že hudbu uloženou ve svém PC. Přečtěte si celý rozhovor po přestávce.

Pokračovat ve čtení Engadget Rozhovor: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen

Rozhovor Engadget: Lala a barev zakladatel Bill Nguyen původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 15:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat