čtvrtek 22. září 2011

Barva opouští App nezávislost Facebook, doufá, že budete platit někomu "návštěvu"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Barva zahájena slušné množství fanfáry již v březnu, a to není překvapivé, ve skutečnosti - společnost je v čele Lala zakladatel Bill Nguyen, s deseti miliony na podporu od některých špičkových firem s rizikovým kapitálem. Humbuk kolem sdílení fotografií aplikace Netrvalo dlouho a na smrt se však - v posledních několika měsících, jsme moc neslyšeli od startu. Ukázalo se, že barva tým přehodnocení projektu od základů. Společnost používá F8 tento týden zahájit novou verzi aplikace postavená výhradně kolem Facebook. Nové barevné využívá změnách v sociální síti Open Graf protokol o zavedení pojmu "návštěv" a sociální gesto, které vyzve uživatele k žádosti Živý přenos videa od přítele Facebook na vidění zajímavé fotografie ve svých zdrojů na sociální síti nebo iPhone / Android aplikací. Krátké video proud může se zúčastní více uživateli, stává něco jako mini Ustream zabudovaný do Facebook. Novou barvu je v současné době v uzavřené fázi testování, ale zainteresované strany se mohou přihlásit k účasti níže.

Barva opouští App nezávislost Facebook, doufá, že budete platit někomu "návštěvu" původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Facebook | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat