čtvrtek 22. září 2011

Samsung zprávy AT & T Galaxy S II zdrojové texty jádra daleko před telefonu vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/samsung-releases-atandt-galaxy-s-ii-kernel-source-far-in-advance-o/:

Ten, kdo se dostával z zdrojové texty jádra v sídle společnosti Samsung má nějaké vážné ambice. Vaření je pro Galaxy S II dotykový 4G Epic den, kdy byl propuštěn byl poměrně elegantní zpracování, ale výrobce se podařilo na jednu až dokonce se tím, že tlačí ven verzi AT & T po celý týden a půl dřív. Diskuse o zajímavé řešení pro vývojáře, kteří mají nyní značný náskok před října Galaxy S II je druhý start. Není tak špatný, že jo? Pojďme se podívat, co přesně ty, které mají know-how může stavět v mezidobí - Očekáváme, spousta možností přizpůsobení v době, kdy se telefon oficiálně v nabídce na pultech obchodů. Jak se brzy můžeme očekávat, že jádro pro Galaxy T-Mobile, S II? Těžko říct, ale nyní si můžete chytit zdrojovém kódu jádra na ... No, zdroj dole.

Samsung zprávy AT & T Galaxy S II zdrojové texty jádra daleko před telefonu vydání původně objevila na Engadget na st. 21 září 2011 18:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AndroidCentral | zdroj Samsung | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat