čtvrtek 22. září 2011

Dobrovolnické vědci objevit dva možné planety, řekněte NASA se minul místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:
Dokázat, že to není jen o vzdělá-Mah-vání, neformální skupina hvězd gazers že narazil na to, co by mohl dobře být pár nových planet. V návaznosti na úspěch hráče "se složitými lékařské hádanky , armáda 40.000 on-line pitomců astronomie dobrovolník přihlásil do projektu Planeta lovců pomoci dolu přes NASA data. Jedním z možných planet objevili zhruba dva a půl násobek velikosti naší Země, zatímco jiné o šokujících osm krát větší než tuto otočné koule modré a zelené říkáme domov. Projekt využívá data z teleskopu NASA Keppler, který registruje výkyvy v jasnosti jako objekty projít před vzdálených hvězd - a nastavení, které je pomohl vědcům objevit 1.235 potenciální cizí planety v prvních čtyřech měsících. Samozřejmě, i když tato technologie není dokonalá, což je místo, kde dobrovolníci projektu mudlů (ve spolupráci s Oxford University a výzkumných Chicago), pojďte dál Byli pročesávání čtení NASA a nyní probírat příštích 90 dní Keppler pozorování.

[Kredit: NASA ]

Dobrovolnické vědci objevit dva možné planety, řekněte NASA se minul místo původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat