čtvrtek 22. září 2011

NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Nemocný svých přátel říkají, že byste tlustá v těch džínách? Zdá se, že NTT DoCoMo cítí bolest a má za cíl vyměňovat vzájemné kritice se smartphone objektivitu. Předvádět před CEATEC Japonska 2011 (roční elektronický obchod show), operátor si zábaly z několika Mobile příslušenství, od gama záření a UV záření případů sledování telefonu dechové-jako add-on pro měření tělesného tuku (jste dávat pozor, HTC Rhyme ?). Tam byl také několik aplikací na ruce pro kontrolu fotografie jídla na kalorie databázi brýle à la Google, a implementace AR na meteorologické služby na tablets. To není jasné, zda japonská dopravce, který má v úmyslu vydat tyto inovace masové spotřebitelské veřejnosti, ale jako se všemi věcmi, které v tech koutech světa, ale určitě si to, než jsme vůbec dělat. Skok přes přestávku na videa podívat na dotvarování Nippon směrem k Stopařův průvodce stylu bezdrátového světa.

Pokračovat ve čtení NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video)

NTT DoCoMo mobilní příslušenství cítit dech, vám dát dolů Burger (video) původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 17:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Penn-Olson | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat