čtvrtek 4. srpna 2011

Twitter.com pro iPad oči, teď se 100 procent více HTML5

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/twitter-com-for-ipad-eyes-on-now-with-100-percent-more-html5/:
I když jste nečekali, je to konečně tady. Příště si urvat svůj iPad a chcete zkontrolovat Twitter sans oficiální aplikaci, budete mít možnost udělat v tablet optimalizované podobě. San Franciscan společnost jen outed delikátní HTML5 Redux jeho desktop ekvivalent, přepravování přes animované dvoupanelový design svých forebearer, zatímco kopírovat jemnosti, jako je tah k osvěžení a přejděte odrazí od jeho rodné iOS aplikace. Bohužel jsme nemohli dostat k dobroty z naší Galaxy tab 10,1 , ale vzhledem k otevřené povaze internetu, budeme doufat, že Android kompatibilní verze není daleko. A pokud si nejste vidět aktualizovat na iPad zatím vyčkávat, společnosti vyvalit přístup po celý týden. Do té doby, neváhejte a okukovat na houf zapadl jsme popadl níže.

Twitter.com pro iPad oči, teď se 100 procent více HTML5 původně objevila na Engadget na St. 03.08.2011 22:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj Twitter | Poslat tuto |

Žádné komentáře:

Okomentovat