čtvrtek 4. srpna 2011

Apple je indukční nabíjení patentové přihlášky nakonec klade sluchátek dobře využít

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/apples-inductive-charging-patent-application-finally-put-its-ea/:
Jak vážně je Apple zvažuje možnost přidání indukční nabíjení své řady zařízení iOS? Natolik vážně, aby předložila některé hrubě byly obrazy USPTO, přinejmenším. Žádost společnosti o "pomocí audio kabelu jako indukční nabíjení Coil" vynořil dnes představovat zajímavé řešení problému indukční nabíjení . První vypadá jako kousek jako iPhone škrabadlo. Je to velký monolit obtékání audio kabel asi několikrát, účinně otáčet kabel do indukční cívky příjem. Sluchátka v příkladu mají kovové mřížky, které slouží jako kontaktní místo pro nabíjení zařízení.

Další navrhovaný systém také dává sluchátka do práce - i když bez nutnosti nabíjení, že obří post. Místo sluchátek vklouznout do akustické nabíječky, které způsobují jejich mluvčí vibrovat, vytváří proud, který nabíjí zařízení. Jako vždy, jen proto, že povrchy patentovou přihlášku neznamená konečný produkt bude vždy vidět světlo světa - a tyto metody (zvláště velké, že po nabití) se zdá jako dlouhá cesta oholit cenné milimetry, které indukční nabíjení tradičně přináší. Ale pozor, Apple to všechno o štíhlý zařízení a cizinec, co se stalo, určitě.

Apple je indukční nabíjení patentové přihlášky nakonec klade sluchátek dobře využít původně objevila na Engadget na čt. 04.08.2011 10:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple zjevně |

Žádné komentáře:

Okomentovat