čtvrtek 4. srpna 2011

Sharp vzkřísí Elite řady LED LCD televizory, cena začíná na 6.000 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/sharp-resurrects-elite-line-of-led-lcd-tvs-pricing-starts-at-5/:

Pamatujte si, Pioneer Kuro značku HDTV? High-end plazma linka se stala měřítkem pro trh domácího kina, takže poměrně velkou prázdnotu v srdcích HD posedlý poté, co kopl kbelík před dvěma lety. Nyní Sharp přináší zpět některé technologie použité v této řadě, přičemž jméno Kuro se odpočívat v pokoji. Elite značky zůstanou, ale s novou řadou LCD televizorů LED. K dispozici v 60-palcový a 70-palcové chutí se nové elity k dispozici pouze do high-end obchodů, a bude stanovena na $ 6.000 a 8.500 amerických dolarů, resp. Pro-60X5FD bude loď v USA příští týden, a Pro-70X5FD bude v prodeji koncem tohoto měsíce.

Mezi vlastnosti sady, Sharp slibuje vynikající kontrastní poměr, vysokou barevnou věrnost a velmi nízké úrovně černé, díky zóny na základě místních stmívání. Společnost tvrdí, snímkovou frekvenci "asi 720hz," díky čtyřnásobnému 240Hz snímání a technologie podsvícení. Televize také Sharp quad-pixel technologie, které doplňují typické RGB pixel uspořádání se čtvrtým, žlutá sub-pixel. To zní podobně jako společnosti Quattron technologie , ale Sharp se nezdá, že bude používat tento název se svým novým Elite line. K dispozici je také 3D funkčnost a připojení k internetu, s pre-naložený Netflix, Vudu a sociální mediální aplikace. Televize také Elite Advantage Live, v reálném čase vzdálené technické podpory. Jsme na Elite v New York City, takže zůstaňte naladěni pro více informací a kompletní hands-na později dopoledne.

Pokračovat ve čtení Sharp vzkřísí Elite řady LED LCD televizory, cena začíná na 6.000 dolarů

Sharp vzkřísí Elite řady LED LCD televizory, cena začíná na 6.000 dolarů původně objevila na Engadget na čt. 4.8.2011 09:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat