čtvrtek 4. srpna 2011

Nokia N8 použít k fotografování největší stop-motion film, "doušky" do soutěže (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/nokia-n8-used-to-shoot-worlds-largest-stop-motion-film-gulps/:
V dnešním rychle se vyvíjejícím trhu smartphonů, Nokia N8 zdá téměř ... staré. Ale pokud je nějaká pochybnost, že jeho fotoaparát je stále zlatou medaili mistra parta se "Culpa" Drž hubu kritiky. Video, které naleznete níže, je svět je největší stop-motion animací , natočený na pláži v jižním Walesu pomocí není nikdo jiný než známý telefonu 12 megapixelový senzor. Dobře, že to není úplně pravda, že to bylo vlastně děláno na třech z nich, ne jen jeden, s pomocí masivně vysoký jeřáb zvednout je. Všechno, co vidíte na film - včetně rybář a jeho loď - je v životní velikosti, největší scéna trvá přes 11,000 čtverečných stop. Sumo Věda výroby, ve všech svých 90-druhé sláva, je připraven pro vaše potěšení, dole, jak je krátký dokument vysvětlující, jak to šlo dolů. Pro jistotu, že jste buď bude touha po N8 znovu, nebo slib nikdy chodit na ryby znovu.

Pokračovat ve čtení Nokia N8 použít k fotografování největší stop-motion film, "doušky" do soutěže (video)

Nokia N8 použít k fotografování největší stop-motion film, "doušky" do soutěže (video) původně objevila na Engadget na Čt. 04.08.2011 00:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj BuzzFeed | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat