čtvrtek 4. srpna 2011

HTC vysvětluje Android Bootloader Unlock proces, v záruce, propadnutí nástrojů Již koncem tohoto měsíce

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5XomN_Ap070/:
HTC_new-logo

Je to už několik měsíců, protože CEO HTC Peter Chou oznámil, že společnost již nebude zamykání zavaděče ve svých zařízeních, a nadšenci nic to stálo za to. Mnoho z nedávných zařízení HTC jsou stále zamčené těsné, pobízet mnoho divit, pokud by splnit svůj slib. Díky aktualizované místo Facebook a dobře načasované tweet, ale nyní máme odpověď jsme čekali.

Proces začne webové rozhraní (má vyjít koncem tohoto měsíce), přes který se zaregistrujete účet a vzdát veškeré odpovědnosti v případě, věci se hrozně špatně. To je pravda, přátelé, protože uvolnění bootloader vám dává mnohem větší míru kontroly nad tím, jak zařízení pracuje, můžete políbit částí (nebo všechny) záruky na rozloučenou. Jakmile je toto hotovo, můžete připojit zařízení Android otázku počítači nainstalovaný SDK, a obdržíte "identifikátor zařízení token" která se dostane zapojen do webový nástroj pro generování jedinečného kódu odemknout.

Zní to jednoduše dost, ne? První zařízení, která jsou nastavena na prospěch z uvolnění léčby jsou globální verze htc Sensation, následovaný Prodám T-Mobile verze zařízení a Sprint Evo 3D. Vzhledem k tomu, uvolnění bootloader je jedním z prvních kroků k provozování vlastní ROM a opravdu mít trochu zábavy se svým Android zařízení, to je povzbudivé vidět, se zaměřují na získání novější hardware otevřel. Doufejme, že brzy otevřou stavidla, a můžeme si začít hrát s našimi hračkami HTC s bezstarostnou nenuceností.



Žádné komentáře:

Okomentovat