čtvrtek 4. srpna 2011

Virgin Media na zavedení bezplatné WiFi v Londýně, popáleniny s radují Tablety

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/virgin-media-to-roll-out-free-wifi-in-london-bums-with-ipads-re/:
Efektní volné obecní WiFi , Londýn? Ano, víme, že služba byla sliboval několikrát předtím , ale to není zastavení Virgin Media dávat to od Ol 'College zkusit. Ve svém projevu k investorům, CEO Neil Berkett oznámila plány na zádech Gratis své stávající kabelové páteřních "v nepříliš vzdálené budoucnosti," pozvedne mezeru po nespolehlivé operátorů 3G pokrytí. Zdá se, že mediální konglomerát v kabelové síti probíhá většinou nečinný během dne - což je skutečnost odhalil v minulém týdnu příjmy volají - a jen čtyři podílem na trhu, mohly Panny určitě zvládnout další provoz. Tento krok je přímo pokus o podobný BT, i když částečně svobodné nabídky, a poskytne rychlost stahování až 0.5Mbps široké veřejnosti, se skutečně hořící 10Mbps vyhrazených pro firmu vlastní uživatelů internetu. Neočekávejte však tento obchod prodloužení přerušení Virgin Bank, stojí jen "několik milionů liber," to zdarma-na-poplatek WiFi sítě, je to jen kapka ve svých dvou t kbelíku. Vše, co zbývá, je málo tolerantní kývnutí od města rad a můžete Londýňanů dokáže držet krok s nejnovějšími TOWIE drama, ať jste kdekoli.

Virgin Media na zavedení bezplatné WiFi v Londýně, popáleniny s radují Tablety původně objevila na Engadget na st. 03.08.2011 20:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Telegraph | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat