čtvrtek 4. srpna 2011

Apple nabízí Find My Mac pro testování beta, chce hrát policajty a zloděje

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/apple-offers-find-my-mac-for-beta-testing-wants-to-play-cops-an/:
Někdy chybně své těžce vydělané MacBook Air , nebo se celý projekt mizí v rukou zloděje špinavé, jen aby byl navždy pryč? No přátelé, čas se blíží k Find My Mac funkce poskytuje velmi vyhledávaná úlevou, Find My iPhone stylu . Apple vydal software do volné přírody pro registrované iOS DEVS, s tím, že další požadavky OS X Lion a iCloud předplatné. Použití WiFi sítí k nalezení chybějících přídavek prostřednictvím webového prohlížeče nebo iOS zařízení, umístění nástroj nabízí mnoho možností, proti krádeži - pošlete ohrožující zpráva, uzamknout počítač na dálku, nebo dokonce vymazat stroje disk čistý. Možná, že budeme vidět ochranky trh s iCloud na podzim, který byl také vydán ve formě beta začátkem tohoto týdne.

Apple nabízí Find My Mac pro testování beta, chce hrát policajty a zloděje původně objevila na Engadget na st. 3.8.2011 23:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroj MacRumors | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat