čtvrtek 4. srpna 2011

Pandigital odhaluje Nova, Planet a Star Android tablets, "vlajkové lodi" zařízení, přichází další měsíc

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/04/pandigital-unveils-nova-planet-and-star-android-tablets-flags/:
Je to rýsuje, že je obsazeno měsíc Pandigital . Dva dny poté, co jsme spatřili Nova v Best Buy, astronomicky-nakloněný společnost se rozhodla oficiálně představí Android tablet podél planety a hvězdy, se čtvrtou "vlajkovou loď", zařízení, navržený na vydání v září. Každý ze tří tašky je poháněn procesorem Cortex A9, a může se pochlubit sedmi palcový dotykový displej (rozlišení 800x600 pixelů na světě a Nova a 800x480 na hvězdy na snímku nahoře). Co se týče ukládání jde, jak planetu a Hvězda nabízí 2 GB integrované paměti, s obaly Nova 4 GB, a všechny tři nabídky WiFi a rozhraní HDMI. Desky také přijít s předinstalovaným eBookstore App Barnes & Noble a přístup ke stažení GetJar je App Store, spíše než Android Market. Honeycomb Nadšenci by však nejspíš hledat jinde, protože obě planety a hvězdy běží Android 2.2 Froyo, zatímco lodě Nova s ​​Gingerbread. Ale s ohledem na jejich ceny, mohou tento nedostatek snadno přehlédnout. Planet, nyní k dispozici, poběží vám 189 dolarů, stejně jako Nova, je plánováno na tento týden (i když opět můžete také najít v Best Buy, za $ 170). Star, zatím, bude v prodeji v polovině srpna, na mizerné 159 dolarů. Rocket za přestávku na pár fotek Nova a Planet, spolu s další podrobnosti, v plné tiskové zprávě.

Pokračovat ve čtení Pandigital odhaluje Nova, Planet a Star Android tablets, "vlajkové lodi" zařízení, přichází další měsíc

Pandigital odhaluje Nova, Planet a Star Android tablets, "vlajkové lodi" zařízení, přichází další měsíc původně objevila na Engadget na Čt. 04.08.2011 04:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat