čtvrtek 21. července 2011

MIT Backtalk projekt / art výstava mapuje neviditelný život vyřazených gadgets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/mits-backtalk-project-art-exhibit-traces-the-unseen-life-of-d/:
Dříve nebo později, bude zařízení čtete tento buď prodávat, daroval, recyklovány nebo jinak likvidovat , a pokud jste zvláště nostalgické o starých gadgets, jako jsme my, budete pravděpodobně nebude nikdy dát mnohem více pozornosti. Ale bez ohledu na to, jak se zbavit toho, že zařízení není jen zmizet z povrchu zemského. Je to další život, že si lidé z MIT SENSEable myšlení City Lab, a projekt Backtalk je to, co jsem přišel. Součástí výzkumného projektu a část umělecké výstavy (nyní na displeji u muzea moderního umění v New Yorku), rozhodně za to pomocí GPS sledovací zařízení sledovat, kde věci jako mobilní telefony baterie, náplně do tiskáren a nakonec po zlikvidovat - a ve U 40 netbook počítačů, nějaký sledovací software a vestavěné webové kamery, které zaznamenávají údaje a obrázky, které byly zaslány zpět na MIT v pravidelných intervalech (se souhlasem nových majitelů ", samozřejmě). Některé výsledky mohou být vidět ve videu, a po přestávce místo spojený dole, ale budete muset podívat na výstavy z první ruky pro zobrazení v plném rozsahu jejich zjištění.

Pokračovat ve čtení MIT Backtalk projekt / art výstava mapuje neviditelný život vyřazených gadgets

MIT Backtalk projekt / art výstava mapuje neviditelný život vyřazených gadgets původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 20:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Backtalk: SENSEable Město Lab | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat