čtvrtek 21. července 2011

Nokia Q2 2011: "jednoznačně zklamáním" Výsledky dokazují, jak problémy "větší, než se očekávalo"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/nokia-q2-2011-operating-profit-down-44-percent-since-q1-challe/:
Nokia ve 2. čtvrtletí 2011: provozní zisk o 44 procent od 1. čtvrtletí, problémy dokázat, "větší, než se očekávalo"
S Nokia stále ještě plně ponořit se do Windows Phone tůň, musel vědět, že to bude další ošklivé čtvrtletí za výsledky. A je to. Společnost vykázala jen Q2 2011 čísel, a je tu určitý trend. Provozní zisk klesl o 44 procent od 1. čtvrtletí , 391 milionů eur ve srovnání se 704 a čisté tržby z mobilních zařízení se snížil o 23 procent oproti stejnému období - 20 procent ve srovnání s 2. čtvrtletím loňského roku. CEO Stephen Elop zcela přirozeně se snažil točit tuto věc správným směrem:

Výzvy, kterým čelíme v naší strategické transformace se projevuje ve větší, než se očekávalo jak ve 2. čtvrtletí 2011. Avšak ani v tomto čtvrtletí, Věřím, že naše opatření na zmírnění dopadu těchto problémů začaly mít pozitivní dopad na základní zdravotní našeho podnikání. Nejdůležitější je, že jsme lepší než očekávaný pokrok směrem k naší strategické cíle.

Ale nemůže popřít jasné, volat na výsledky "jednoznačně zklamáním." Při pohledu do budoucna očekává, že Elop "konkurenční tlaky pokračovat," ale naznačuje společnost "jasnou strategii" k věci zlepšit. Říká, že ti, kteří viděli společnosti brzy Windows Mobile zařízení (opravdu, kdo ne ) jsou "velmi optimističtí" ohledně jejich potenciálu a že zahájí v letošním roce se "sekvence koncentrovaných produktů na trh. Velmi drahé uvádí , slyšíme .

Nokia Q2 2011: "jednoznačně zklamáním" Výsledky dokazují, jak problémy "větší, než se očekávalo" původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 06:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nokia , (PDF) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat