čtvrtek 21. července 2011

"Znepokojující krok zpět": vybrat Kongresu strany na AT & T / T-Mobile

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9vfi96H1toY/a-troubling-backward-step-members-of-congress-pick-sides-on-attt-mobile.ars:

Přesto, že má žádné oficiální slovo v tom, zda AT & T smí polykat T-Mobile na 39000000000 dolarů , Američtí zákonodárci začali vážit na dohodě. Tři přední dům demokraté dnes zaslala dopis FCC a ministerstvo spravedlnosti, které jsou obě revize dohody, řekl, že "AT & T akvizici T-Mobile by bylo problematické krok zpět ve federální veřejné politiky snížení výdajů z téměř dvě desetiletí podpory hospodářské soutěže a otevřených trhů v přijetí duopolu na trhu bezdrátových. "

Tento dopis nevolal po řešení které mají být blokovány, ale podobný dopis, dnes senátor Herb Kohl z (D-WI) dělal. Dohoda "by pravděpodobně způsobit vážné narušení hospodářské soutěže a spotřebitelů, by bylo v rozporu s antimonopolním právem a není ve veřejném zájmu, a proto by měly být blokovány agenturami," řekl Kohl dopis, podle agentury Reuters .

To je hudba pro uši Sprint, země je třetím největším mobilním operátorem. "Sprint akcie senátor Kohl rozsáhlé obavy, a věří, že sílící sbor obavy z politiky, veřejného zájmu obhájce a průmysl úředníci, spolu s desítkami tisíc spotřebitelů, kteří podali námitky FCC, nemůže být ignorována DOJ a FCC, "Sprint řekl senior viceprezident Vonya McCann ve svém prohlášení.

Písmena dal demokratů v poněkud choulostivé situaci s odbory, které mají tendenci podporovat demokraty. Svazů, včetně sdělení pracovníků americké podporovaných AT & T odkupu s tím, že AT & T má sdružená pracovní sílu a že T-Mobile je "bude prodána nebo tak či onak."

AT & T závazek ke zvýšení kapitálových výdajů by "vytvořit až 96.000 dobré rodiny podporující pracovní místa," řekl unie.

Update: AT & T reagoval s prohlášením o jeho vlastní. "Vážíme si senátor Kohl. Domníváme se však, jeho názor je v rozporu s antimonopolním právem, sdílí několik dalších, a ignoruje mnoho pozitivních výhod a mnoho příznivců této transakce," řekl. "Je to rozhodnutí, které bude ze strany ministerstva spravedlnosti a FCC podle platných zákonů a po úplné a spravedlivé posouzení skutkových okolností. Stále věříme, ty recenze budou mít za následek schválení této transakce."

Počítačové a komunikační Industry Association (CCIA), tech intervenovat u skupiny, která zahrnuje Google a Microsoft mezi svými klienty, že nepřátelské reakce.

"Nemohli jsme se dohodnout více artikulovat předsedy Kohla, dobře zdokumentované posouzení spojení a jeho katastrofální dopad na hospodářskou soutěž a inovace," řekl generální ředitel společnosti Ed Černý ve svém prohlášení. "Jako nejzkušenější antimonopolních právních předpisů na Capitol Hill, nejsme překvapen, že senátor a jeho zaměstnanci byli schopni vidět skrze masivní lobby AT & T a PR bleskové války a analyzovat údaje na zemi, ne spin. Bez ohledu na to, jak se oblékáte to, toto spojení je ošklivá. "

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku

Žádné komentáře:

Okomentovat