čtvrtek 21. července 2011

GE Nové holografické ukládání hoří 500 gb disky rychlostí Blu-ray

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/ge-holographic-storage-burns-500gb-discs-at-the-speed-of-a-blu-r/:
Holografický disk skladování může to dopadnout tak dobře InPhase , ale lidi na General Electric se stále snaží HVD práci. Jejich nejnovější průlom, předvádět dnes v IEEE symposium na Havaji, je nový mikro-holografický materiál, který je 100x citlivější než jeho předchůdce a UPS rychlost záznamu s tím Blu-ray disky. Za dva roky, co jsme viděli, že poslední část nadsázky je zřejmě ztracen - žádné tvrzení o "dva až čtyři roky odešel na Blu-ray", tentokrát kolem - ale manažer Peter Lorraine si stále myslí, DVD-velké disky mají budoucnost v archivních a spotřebitelských systémů. To je čím dál těžší si představit, ve světě se FiOS a Netflix streaming, ale pokud je někdy jiný formát disku můžete být při pohledu na to hned.

Pokračovat ve čtení GE nové holografické ukládání hoří 500GB disky rychlostí Blu-ray

GE Nové holografické ukládání hoří 500 gb disky rychlostí Blu-ray původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 22:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj GE Global Research | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat