čtvrtek 21. července 2011

Verizon Xperia hry na prodej za $ 100, Crash Bandicoot se točí na oslavu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/20/verizons-xperia-play-now-on-sale-for-100-crash-bandicoot-spin/:
Jak se vaše PlayStation certifikovaný her na opravu zrovna 50 procent levnější. Verizon se snížila cena Sony Ericsson Xperia Hra na polovinu na svých webových stránkách, prodávat za 100 dolarů se smlouvou jen čtyři měsíce poté, co byl přivítal s otevřenou náručí. Snížení cen je výsledkem Big Red "zpátky do školy" propagaci, i když je těžké uvěřit, tohle vyjde na druhém konci prodeje jakéhokoli dražší, než je tato. Bylo to náhlé snížení se zahájit cenovou válku s AT & T se, že je to představila model jejich řady? Nebo je to zoufalé snaze podpořit prodeje před nevýrazné hře je přerušena? Je těžké říct - Vzhledem ke své skromné ​​výběr titulů PlayStation Suite, můžeme si představit, že výrobek je odlétající z regálů. Ještě pět Jacksons je mnohem rozumnější pro každého, kdo prostě musí mít The Sims 3 na cestách, ne?

Verizon Xperia hry na prodej za $ 100, Crash Bandicoot se točí na oslavu původně objevila na Engadget na st. 20 červenec 2011 23:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileTechReview | zdroj Verizon Wireless | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat