čtvrtek 21. července 2011

Rogers poslouchá, hrboly dat čepice, umožňuje stream několik dalších filmů Netflix za měsíc

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/rogers-listens-bumps-data-caps-lets-you-stream-a-few-extra-net/:
Rogers dat Čepice
Rogers se zrovna dělal hodně fanoušků s poměrně drakonické čepice na svých služeb kabelového modemu. Ale společnost chce, abys věděl, že slyšel vaše stížnosti a nechce snížit tě z drahých, náročných na šířku pásma potoků Netflix. To je důvod, proč je zvýšení meze své tři nejvyšší úroveň plánu ještě tento měsíc. Extreme účastníků se stále narazit od 80 GB do 100 GB, Extreme Plus uživatelů z 125 GB do 150 GB. A Ultimate zákazníky z 175 GB do 250 GB. Společnost je i zvýšení rychlosti, víte, které vám pomohou efektivněji využívat, aby nově zvednutý strop dat - od 15Mbps na 24Mbps pro extrémní a 25Mbps na 32Mbps pro Extreme Plus. Je to vždycky hezké vidět, společnost naslouchat svým zákazníkům, a pojď, data čepice nejsou tak špatné.

Pokračovat ve čtení Rogers poslouchá, hrboly dat čepice, umožňuje stream několik dalších filmů Netflix za měsíc

Rogers poslouchá, hrboly dat čepice, umožňuje stream několik dalších filmů Netflix měsíc původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 05:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj Rogers | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat