čtvrtek 21. července 2011

Motorola Droid 3 hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Třetí pokračování trilogie je obvykle nejvíce vyhovuje. Říše Falls, Frodo zničí prsten, Popelka se vrací zpět v čase. (Dobře, to je úsek.) Naše protagonista v tomto příběhu je Droid 3, který nese zvláštní podobnost k jeho táta a děda - ale Verizon přidal několik nových prvků a dělal drobné konstrukční vylepšení ve snaze zlepšit celkový dojem .

Jsou tyto úpravy dost zachránit sérii? Původní Droid zahájila s velkou slávou, zařízení, které řízené Motorola zpět na cestu úspěchu z post-RAZR Hades. To mělo osvěžující zlaté Ládin design, který tekla elegance, top-of-the-line specifikace pro jeho čas, a byl průkopník, který pomohl ohlašovat Google pro mobilní OS do nové éry. Každá nová iterace je věnována menší pozornost než dříve, nicméně, a Droid 3 zažil takové klidné startu , že bychom zamrkal a téměř minul. Bez ohledu na to, i když - pokud telefon může mluvit za sebe, není třeba konfety doprovázet to. Ale je potřetí jiné kouzlo pro Droid? Nebo to bude pohřben jinými těžkými jako Droid Bionic nebo Samsung Galaxy II S funkcí ? Přidejte se k nám po přestávce zjistit.

Pokračovat ve čtení Motorola Droid 3 hodnocení

Motorola Droid 3 Přezkum původně objevila na Engadget na čt. 21 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat