čtvrtek 21. července 2011

Vostu jde do útoku proti Zynga. To si ošklivější.

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Frwg6RZxC5w/:

Zynga hit brazilské herní startup Vostu s masivním soud minulý měsíc, že společnost byla kopírování Zynga na hry, tak těsně, že i nechtěně součástí chyby. Dnes Vostu reagoval 368 odst. dokument vlastní (embedded níže). Je to delší verze tiskového prohlášení Vostu bezprostředně poté, co byla podána žaloba, kterou lze zredukovat na "Vím, že jste, ale co jsem já"

Vostu obrany i četné ilustrace toho, jak Zynga zkopíroval další hry několikrát za ta léta. Jeden příklad - Zynga ukázal, jak blízko Vostu kopírovat Cityville (viz horní obrázek zde ). Vostu obsahuje obrázek v reakci na ně ukazuje, jak podobné Cityville vypadá na tři předchozí hry nezveřejňuje Zynga:

Vostu také naznačuje pravý důvod, proč žaloval Zynga je neúspěšný partnerství, vyjednávání a Zynga konkurenčního úsilí v Brazílii:

Zynga je klamné tvrzení jsou jejich základem bludného úsilí zhoubných Vostu pro konkurenční s Zynga. Zynga je sledoval pozorně Vostu jako potenciálního konkurenta léta, a dokonce diskutoval strategický vztah s počátkem Vostu v srpnu 2010. Spouště soud Zynga je v tuto chvíli před Vostu jsou trojí: (1) vstup Zynga se do Brazílie, kde má v úmyslu přemístit Vostu jako hlavní herní společnost na sociálních sítích, (2) příjezd Vostu je na Facebooku, která Zynga tvrzení svého výhradního trávníku, a (3) Zynga je počáteční veřejné nabídky, kdy musí čelit Zynga testovat a legitimní otázky o překážky vstupu na trh Zynga to tím, že prokáže svůj záměr zničit potenciální konkurence může čelit.

Zynga, která je ve středu jeho akcií na burze, nebudou schopni reagovat mnohem či vůbec Vostu. Je to proto, že je v tom, co se nazývá klidné období, a veškeré PR přešlapů by mohlo vést ke zpoždění na IPO. Řekl bych, že to bylo perfektní načasování v Vostu, ale Zynga vybral načasování soudu, ne Vostu.

Plné dokumenty jsou níže.

Také poznámky - co-poradce Vostu je Andrew Mosty u Winston & Strawn, který zastupuje TechCrunch v řadě právních otázek. Je to velmi dobré, a to je skvělé znamení Vostu. Myslím, že je na špatné straně tohoto boje, ačkoli. Zynga udělal hodně sporné věci v minulosti s ohledem na respektování duševního vlastnictví, konkurence, ale v tomto případě, Vostu šel tak přes čáru podle mého názoru.



Žádné komentáře:

Okomentovat