úterý 5. července 2011

Kanadští vědci skenování mozku, vím, jak chcete držet za ruku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/canadian-scientists-scan-your-brain-know-how-you-want-to-hold-y/:
O Kanada - vaše šílené vědce se na to znovu. A tentokrát, po chytré hlavy na University of Western Ontario mají třetí oko nastavit na určité precognitive cenu. Vyhnout se Messier open-lebku, elektrody imbedding alternativu, výzkumníci v Centru pro mozek a mysl zaměstnání funkční magnetická rezonance (fMRI), aby úspěšně předpovídat působení rukou účastníků, než se odstěhovala do svalu. Po roce mozek-rozkládat studiích vědci naučili přesně předpovědět, které signály byly spojeny do jedné ze tří nastavení akcí: chytil horní části objektu, jeho dně, nebo jednoduše oslovit dotknout. Stejně jako naše jasnovidec bratrance předchozí nápojů předpovídání průlomu , se zkazí této studie jít do pohybu protetického údu kontrolu a ochrnutý, který bude používat. Víme, co si myslíš, ale nebudeme dělat zřejmý Thing vtip zde. Místo toho jsme se divit - co by paní Cleo dělat? Úplné uvolnění po přestávce, ale už to věděl.

Pokračovat ve čtení kanadských vědců skenování mozku, vím, jak chcete držet za ruku

Kanadští vědci skenování mozku, vím, jak chcete držet za ruku původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 07:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj University of Western Ontario | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat