úterý 5. července 2011

Google + iOS App které již byly předloženy ke schválení od Apple, říká, že zaměstnanec

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-ios-app-already-submitted-for-apples-approval-employee/:
Zatímco Android uživatelé byli schopni dostat do rukou Google + aplikace , jakmile se sociální síť spuštěna, se iOS uživatelé zatím zůstaly venku v zimě, bez jediného duši "pověsit" se. Naštěstí pro ně, i když může jejich náročnou, týdenní čekání se chýlí ke konci, teď, když Google + požádala o občanství App Store. Potvrzení přišlo včera od Erica Joy, Mountain View zaměstnanec, který sdílí zprávy na její profil + Google. Podle Joy, je aplikace již byla předložena ke schválení, takže to až do Rady Apple starších dát ano nebo ne. Joy neuvedl přesné datum, kdy Google požádala o vstup IOS (říká jen to, že se to stalo před včerejší post), ani se spekulovat o tom, kdy může být aplikace bude ratifikována. Ale pokud je to s příměsí politická rétorika nebo balení slovníku , by měl Google + proplout procesu schvalování ... možná .

Google + iOS App které již byly předloženy ke schválení od Apple, říká, že zaměstnanec původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 09:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Časopis Beatweek | zdroj Erica Joy (Google +) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat