úterý 5. července 2011

Microsoft nabízí až "podařilo řízení" zdrojový kód, se vrátí k umístění na základě obchodních

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/microsoft-offers-up-managed-driving-source-code-gets-back-to/:
WiFi-čichání - všechny hlavní tech obra dělají. Ale je to pro své vlastní lépe cílené na umístění na dobré ... přísahají. Je to známý příběh, který viděl, Google se podávají ve Francii a Velké Británii pro flotilu sběr dat Street auta View, a měl Apple náhodou ukládání geografických uživatelů info nešifrované na svých telefonech. Vzhledem k historii, to není překvapující, Microsoft do útoku tím, že nabízí až zdrojového kódu své "podařilo řízení" program: auta, které shromažďují WiFi, GPS a datové buňky věž. S kódem venku, může snadno MS boční krok obvinění osobních údajů, těžby a pokračovat ve svém zaměření na zlepšení lokální vyhledávací služby. Tento krok je dalším důkazem, že Ballmer vedená společnost chce, aby se soukromí uživatelů velmi vážně, že už přestal sledovat jednotlivých telefonů Windows loni v květnu. Podle umístění zařízení jsou nevyhnutelnou součástí našeho hledání asistované život, jen jsme si všichni přišli s obří opt-out tlačítka.

[Kredit přes WinRumors ]

Microsoft nabízí až "podařilo řízení" zdrojový kód, se vrátí k umístění na bázi business původně objevila na Engadget na Út. 05.07.2011 08:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroj Microsoft blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat