úterý 5. července 2011

Realtime Hledat hiatus Zatímco Google a Twitter se z obrázku

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xEBdLXN5K4E/:

Někdy ráno 3. července Google Realtime Hledat tajemně šel offline, a za předpokladu, že je to jen další příklad toho, co tříštící se o víkendu, většina tech publikace ignoroval.

No, jak se ukáže, že důvodem jeho zmizení není tak tajemné , o přístupu 2.července Google na Twitteru speciální firehose vypršela a vytáhl funkci, aby přehodnotila svou strategii. Bing, který měl podobnou dohodu s Twitter má stále přístup k firehose.

Co s tím? I když nikdo vlastně nemá žádné informace o tom, proč dohoda propadla, Google říká, že je zakázáno projektu začlenit Google + výsledky a Twitter říká, že to bude i nadále spolupracovat se společností Google na jiných projektech.

"Naší vizí je mít google.com / realtime patří Google + informace spolu s ostatními v reálném čase data z různých zdrojů," řekl mluvčí Google sdělil vyhledávače Land.

Není to jako Twitter bude vytáhl úplně z provozu, může Google i nadále procházet a organizovat veřejně dostupné tweety (každý tweet je vlastní webové stránky). Google +, který divně stále nemá hledat, může se nakonec stát dominantním dost službu, že uživatelé budou chtít v reálném čase hledání, které je bez šumu Twitter. Google může také považovány za dohodu učení, jako když Eric Schmidt seděli na palubě Apple a pak zahájila Android.

Ale může Google hledání v reálném čase uspět bez Twitter? Vím, že jeden bude používat mnohem méně, pokud Google veřejné tweet plazit je dostatečně srozumitelný nahradit služby, jako Topsy , nebo Twitter vlastní hubené vyhledávání.

Takže je Twitter vyhlášení nezávislosti od Google nebo Google vyhlášení nezávislosti od Twitter? Já opravdu nevím - to by mohlo být jen otázkou za správnou cenu. Ale kdybych měl hádat, kdo měl převahu v jednání by to bylo druhé s Google nyní trpí velkou případ "Ty nevíš, co máš, dokud je to pryč."

[Vložte náhodné spekulace o koupi Twitteru Google zde.]

Obrázek: ilovememphis


Žádné komentáře:

Okomentovat