úterý 5. července 2011

Terrafugia Přechod letadlo dostane DOT technické znamení-off, nyní mohou řídit vás na letiště

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/terrafugia-transition-aircraft-gets-dot-roadworthiness-sign-off/:

Pro většinu experimentálních letadel, vydělávat osvědčení letové způsobilosti, je dost náročné. Ale Přechod Terrafugia je unikátní druh létajícího stroje, které vyžadují souhlas nejen z FAA, ale také z USDOT národní bezpečnost silničního provozu (NHTSA), protože vzduch / země hybrid je pravděpodobné, že stráví právě tolik času, kolik cestovní dolů dálnice, jak to bude létání 5000 stop výše. Přechod je nyní o něco blíže k vzletu, s NHTSA udělování výjimek pro chybějící airbagy, chybějící elektronický stabilizační systém, a letadlo má lehké polykarbonátové Windows (polykarbonát, je lehčí než automobilový bezpečnostní sklo, a ne rozbít a temný pilota vizi případě střetu s ptákem). Bohužel Přechod ještě další překážky, který přeletěl nad - jeho kabina se omezuje na 330 liber, když je zcela naplněn, včetně cestujících, a cena vyskočila o 41 procent, na 250.000 dolarů. Do té doby, Terrafugia doufá, že pro pohyb vpřed s výrobou koncem tohoto roku, čímž se "létajícího auta" o něco blíže k dráze (a dálnice) ve vašem okolí.

Terrafugia Přechod letadlo dostane DOT technické znamení-off, nyní mohou řídit vás na letiště původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 04:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroj AOPA | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat