úterý 5. července 2011

Google Video pronájem činí cca letmé portrét na trhu, věští z bezprostředního vydání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/google-videos-rental-app-makes-fleeting-cameo-in-market-portend/:
Původní Google Video bude mocným urážlivý o tom. Nejen, že to vydržel opakované pokusy o jeho život po dokončení akvizice Big G ​​z YouTube, ale nyní její totožnost byla velmi ponižujícím zkopírovat a vložit do úplně jiné služby. Nový Google Videa je film pronájmu aplikace , která umožní Android uživatelům v USA, mobilní přístup k 3000 + premium tituly , které jsou již k dispozici k pronájmu na ploše. Doposud nikdo nebyl schopen vymanit se popcorn, kromě několika šťastných majitelů Xoom , ale včera v noci záhadně aplikace byly k dispozici všem ostatním v Android Market, taky. Bohužel, ti, kterým se podařilo rychlou spouští instalace aplikací před tím, než zmizela odměněni strhující sled serveru chyb, ale alespoň to nám dává naději, že v reálném dohoda bude s hmotností v krátké době. Google Video je mrtev, ať žije Google Videos.

Google Video pronájem činí cca letmé portrét na trhu, věští z bezprostřední verze původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 18:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroj Android střední | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat