úterý 5. července 2011

Skype 5.2 pro Mac je tady, přichází s Sdílení Skupina obrazovku a videohovory

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6Q0o3k-vWuc/:

Přímo na paty uvolnění Skype 5.5 pro Windows , kde najdete hluboké integrace Facebook , společnost právě představila novou verzi svého hlasu a videohovory softwarové řešení pro Mac.

Skype 5.2 pro Mac je nyní k dispozici , a je mnohem větší cenu, než stáhnout aktualizovanou verzi 5.1 pro Mac software beta uvolněna zpět v listopadu 2010 .

S novou verzi Skype pro Mac uživatelé Nejen, že volání skupiny video (který byl již k dispozici v beta produktu), ale také podíl na svých obrazovkách v takové hovory.

Sdílení obrazovky je již k dispozici zdarma na one-to-One Skype volání, ale schopnost sdílení dokumentů, fotografií, prezentací a kdo ví co ještě s několika lidmi v jednom sezení se výrobek na jinou úroveň podle mého názoru, zejména pro malé a střední podniky .

Jedna námitka: využít volání skupiny videa a sdílení obrazovky, je třeba jeden nebo více účastníků hovoru Skype Premium Subscription.

Tyto příspěvky nákladů mezi $ 4.49 a 8.99 dolarů za měsíc. Můžete také získat jednodenní permanentka za 4,99 dolarů, pokud budete používat pouze produkt příležitostně.

Při použití nového produktu, zjistíte, volání ovládací lišta nyní nabízí videa, když multi-úkol během videohovoru, což vám umožní i nadále vidět osobu, se kterou hovoříte, stejně jako možnost zavěsit nebo ztlumení konverzaci, i když jste v jiném programu.

Konečně, Skype usnadňuje najít nejvíce aktivní konverzace v "Recents" v postranní liště, a přidal sekci Historie, kde uživatelé mohou vidět ty, které jsou méně aktivní.

Jakmile Microsoft získal Skype za 8,5 miliard dolarů v tomto roce, ale slíbil, že společnost bude "pokračovat v investicích a podpoře Skype klientů na non-Microsoft platformy".

Skype minulý týden aktualizovala Aplikace pro Android podporovat videohovory přes sítě 3G a WiFi také, a my jsme slyšeli, že Facebook se vyvalit nové in-prohlížeče video chat produkt , Powered by Skype krátce.


Žádné komentáře:

Okomentovat