úterý 5. července 2011

Google dočasně pozastaví v reálném čase hledání, díky vypršela Twitter řešit

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/05/google-temporarily-suspends-realtime-search-thanks-to-expired-t/:
Pokud jste si všiml, zřetelný nedostatek tweetage ve výsledcích vyhledávání Google včera, jste nebyli sami. Ukázalo se, že společnost dočasně přerušila své funkce hledání v reálném čase, v rámci probíhajících + Google spustit . El Goog to oznámil, ironií osudu v podobě tweet vysvětlil, že potřebuje čas na integraci Google + v rámci své sociální sítě založené na nástroj pro vyhledávání, ale bez nabízejí určitý časový rámec. Mountain View později odhalil další detaily s následujícím prohlášením, pokud pro vyhledávače Pozemek:
Od října roku 2009 jsme měli dohodu s Twitter být jejich aktualizace v našich výsledcích vyhledávání přes speciální krmivo, a že dohoda skončila dne 2. července. I když nebudeme mít přístup k této speciální krmení od Twitter, informace o Twitteru, který je veřejně k dispozici pro naše prohledávače budou i nadále vyhledávat a nalézt pomocí vyhledávače Google.
Twitter nabízí podobně strohé vysvětlení s tím, že bude i nadále poskytovat tweet integraci do společnosti jako Microsoft a Yahoo, a dodal, že stále pracuje s Google v "mnoha jinými způsoby." Google Social Search , mezitím nadále fungovat, ale byl zbaven všech dat Twitter. Žádné slovo přesto na tom, zda obě strany vstoupili do jednání, ale pokud ano, bude osud lidstva jistě visí na vlásku.

Google dočasně pozastaví v reálném čase hledání, a to díky ukončení Twitter zabývat původně objevila na Engadget na út. 05.07.2011 09:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Země vyhledávačů | zdroj @ GoogleRealTime (Twitter) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat