úterý 28. června 2011

Google čelí € 295 milionů francouzských soudu za údajné protisoutěžní praktiky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/google-to-face-295-million-french-lawsuit-over-alleged-anti-com/:
Google právní strasti se vrší ve spěchu. Francouzský vyhledávač 1PlusV žaluje El Goog na základě obvinění z protisoutěžního jednání, méně než týden poté, co Federální obchodní komise zahájila formální vyšetřování na podobná obvinění vybírané americký. Oblek, který má být podána u soudu v Paříži tento týden, tvrdí, že Google využívá dominantního postavení na trhu, aby pohřbili soupeře výsledky vyhledávání a zároveň podpořit ty, nespravedlivě pro své vlastní služby. Podle 1PlusV, Google "černé na seznamu" 30 jeho vertikálních vyhledávačů v letech 2007 a 2010, dělat to obtížný pro firmy soutěžit. Společnost je také stěžují, že musel přijmout Mountain View technologii pro použití AdSense a celkem se snaží € 295 milionů eur (asi 418 milionů dolarů) na náhradu škody - největší škody, tvrdí Google kdy stál v Evropě. 1PlusV provozuje právní hledání EJustice.fr skupiny a spolu s Microsoft , pomohly urychlit antimonopolních sondy na Google v loňském roce. Společnost tvrdí, že její nadcházející soudní proces představuje "logické" další krok v probíhajícím antimonopolní křížové výpravy, když Google vydal krátké prohlášení, říkat to "Podívejte se [s] dopředu vysvětlit toto."

Google čelí € 295 milionů francouzských soudu za údajné protisoutěžní praktiky původně objevila na Engadget na út. 28 červen 2011 09:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj BBC | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat