úterý 28. června 2011

Funkce: Firefox aktualizace politika: podnik není špatné, Mozilla

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cgQWpzLRAEY/firefox-update-policy-the-enterprise-is-wrong-not-mozilla.ars:

Před třemi měsíci, Mozilla vydala dlouho očekávaný Firefox 4. Minulý týden, organizace dodáván navazující zpráva: Firefox 5. Firefox 5 byl první verze prohlížeče má být uvolněna pomocí Mozilla Firefox nový životní cyklus výrobku , který by viděl novou verzi prohlížeče přepravy každé tři měsíce nebo tak. Nová politika byla zveřejněna na několik měsíců, a tak se vydání Firefoxu 5 byl sám o sobě není velké překvapení. Co se chytil mnoho nepřipravenou je podpora, nebo jeho nedostatek. S vydáním Firefoxu 5, Firefox 4-i když jen tři měsíce staré byl na konci lifed. Nebude dostávat žádné další aktualizace, záplaty, nebo bezpečnostních záplat. Vůbec. A firemní zákazníci stěžují.

Hlavním problémem je testování. Mnoho společností má vlastní webové aplikace, tak i na zakázku třetích stran, aby přístup prostřednictvím webového prohlížeče, a před novou aktualizaci prohlížeče mohou být nasazeny pro uživatele, musí být zkoušeny za účelem ověření, zda funguje správně a není způsobit potíže s kritických podnikových aplikací. S Mozilla novou politiku, tento druh testování a ověřování je v podstatě nemožné: verze 5 může obsahovat kritické bezpečnostní opravy nebyl nalezen ve verzi 4, a verze 4 na konci lifed, jediný způsob, jak nasadit opravy, je upgrade na verzi 5. To nemusí být problém, tentokrát, ale to je téměř nevyhnutelné, že problém bude plodin až nakonec.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat