úterý 28. června 2011

Nokia N9 kamera: ukázkové snímky a videa

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/nokia-n9-camera-sample-images-and-video/:
Naše první setkání s Nokia N9 může být jedenáct různých druhů úžasné, ale věděli jsme, že je to jen škrábnutí na vysoce kvalitní povrch z polykarbonátu. Jednou z klíčových částí funkčnosti jsme neměli šanci oslovit tehdy byla kamera, a poté, co Nokia se rozhodla, že troubení rohu v poslední době - řekl mimo jiné, že je " nejrychlejší snímání obrazu telefon ", ale - jsme se rozhodli, museli jsme se vrátit na druhé průletu.

Z hlediska výkonu, Nokia aplikace fotoaparátu určitě žije až do vlastních humbuk, s téměř okamžité zachycení a stejně tak svěží vrátí do stavu připravenosti pro více image-brát. Při natáčení videa, jsme si všimli, že zvukový záznam začíná o něco později než video, takže v první polovině druhého a to bez zvuku. To není neobvyklý problém (jsme viděli, že na jiných telefonech a tablets) a můžete vidět v našem videu vzorku po přestávce. Nyní by mohl být ten správný čas, aby také zmínit, že N9s jsme testovali se dnes všichni prototyp jednotky, takže se nedotýkají Nokia finále hardware na základě toho, co zde vidíte. Pokud váš předčasný úsudek je pozitivní, jsme pochyb o tom, že k tomu, že Nokia.

Tak či onak, jsme se projít kolem společnosti kanceláří, doprovázený skupinou neozbrojené, ale jistě smrtící finské ninjas, přičemž záběry na okolní panorama, jak jsme šli. Výsledky ukazují, N9 zvedne spoustu detailů a řízení hluku obdivuhodně, zatímco nemnoho improvizované ThinkPad hands-na fotkách nás přesvědčil, že umí docela hvězdnou práci s closeups stejně. S podobným názvem jako N9, nicméně, to bylo zřejmé, který telefon jsme potřebovali porovnat Nokia Lone Wolf MeeGo sluchátko, a tak se přišel náš věrný N8 s jeho svět-bití 12 megapixelovým snímačem. Bohužel, přesto, že na clonu F2.2 N9, Nokia se nepodařilo zopakovat hrdinství svých dřívějších zařízení: N8 ukazuje svou výhodu v důsledně vybírali lepší vyvážení barev a také být ostřejší celém rámu. To je N9 se obrazy vypadají, jako by oni byli stříleni skrz mlhu, když jsme dodat, že toto by mělo být považováno za sílu starších telefonů spíše než hlavní selhání nového. Kromě toho, N9 trpí typicky úzkých dynamický rozsah fotoaparátu smartphone senzory, které je příčinou trvale BL

Žádné komentáře:

Okomentovat