úterý 28. června 2011

Capcom drtí opakování hodnoty nové hry tím, že uložené pozice trvalého

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Mt7JwUyArwk/capcom-crushes-replay-value-of-new-game-by-making-saved-games-permanent.ars:

Při otevření zbrusu novou kopii Resident Evil: The Mercenaries 3D Dnes můžete najít něco zajímavého v manuálu. "Poznámka: Uložená data o tomto software není možné obnovit," vy jste varováni. Když hrajete hru a váš postup je uložen, není tam žádný způsob, jak vzít zpět. To je vaše hra navždy.

Dovolte mi vysvětlit, proč tomu tak je k vzteku, pokud jste jasné, na jak nepřátelská je to pro hráče. Poté, co jste porazili hru, nemůžete smazat váš postup a začít znovu. Pokud chcete úvěr hru příteli, nebudou moci spustit vlastní hru od začátku. Můžete být schopni obchodovat hru do obchodu, nebo prodat, ale já bych navrhnout si ho koupím od někoho použít, protože nebudete moci začít od začátku a odemknutí všech obsahu sami.

"Pasivní hra prodeje nebyly faktorem v tomto rozhodnutí vývoje, takže doufáme, že všichni naši spotřebitelé budou moci využívat celý rozsah přežití akce zkušenosti, že hra se nabízejí," Capcom uvádí se v prohlášení dané obří Bomb .

"V Resident Evil: The Mercenaries 3D, je celá mise pokrok uloženy přímo na Nintendo 3DS kazetu, kde to není možné obnovit," se v prohlášení. "Podstata hry zve vysokou opakovatelnost, aby se zlepšila misi skóre. Navíc, tato funkce není odstranit jakýkoliv obsah k dispozici pro uživatele."

Není-li to ublížit prodávat hodnotu, proč by jinak to udělat? Také to bolí každý, kdo si koupí kopii hry a výrazně poškozuje dlouhodobou opakovatelnost titulu. Často jsem vymazat soubory uložené hry z mých přenosnou herní konzoli spustit nové a nové "funkci", je to nemožné.

Takže díky, Capcom. Udělal jsi mé rozhodnutí o nákupu mnohem jednodušší.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat