úterý 28. června 2011

Mortal Kombat odhaluje-pay budoucnost bojová hra DLC

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IDMBMYkXKRw/mortal-kombat-reveals-for-pay-future-of-fighting-game-dlc.ars:

Mortal Kombat je jednou z nejlepších bojových her ​​má být propuštěn této generace. Hluboká seznam hráčů Oblíbené položky na obrazovce výběru charakteru, obsahu, které je radost hrát s kamarády, nebo dokonce sám, který je vzácný v bojové hry a na PlayStation 3 K dispozici je i nová 3D funkce pro hráče s potřebný hardware. Dali jsme do hry "buy" rating a stát jí, což je název, který nadchne fanoušky série i nováčky.

Z obchodního hlediska, nicméně, Mortal Kombat je jednou z prvních bojových her ​​úplně obejmout digitální kultury, ve kterém žijeme, s obsahem slíbil předprodejní, pro-pay on-line strategie, pokud si koupíte použité, a postrelease DLC přijde v pravidelném tempu . Sakra, pokud nechcete platit za znaky jeden po druhém, můžete dokonce preorder DLC ušetřit nějaké peníze. To je hra, která se snaží, aby nás zabývá (a platí), tak dlouho, jak je to možné.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat