úterý 28. června 2011

Topcon IP-S2 Lite tvoří panoramatické mapy ve 3D, skvrny každou nerovnost na silnici (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/topcons-ip-s2-lite-creates-panoramic-maps-in-3d-spots-every-bu/:
Vy byste třeba jen smartphone aplikace určit každý výmol na bloku, ale zmapovat vážnější poškození konstrukce, kterou budete pravděpodobně potřebovat sofistikovanější zařízení - což je místo, kde Topcon IP-S2 Lite vypovídací představen na minulý týden 3D a virtuální reality Expo v Tokiu, je to stav vozovky systému hodnocení skládá z 360-stupňové fotoaparát, GPS a sklonoměr. Po použití svého fotoaparátu pro fotografování při rychlosti 16 snímků za sekundu, IP-S2 analyzuje vlastnosti každého snímku a tyto informace používá k vytváření 3D video záznam. Chytrost může změřit výšku, vzdálenost a plochu každého snímku, který umožňuje inženýrům vložit počítačem generované obrazy na video (jako na obrázku výše) a postavit přesnější mapy postižených oblastí. V návaznosti na letošní ničivé zemětřesení, například japonský geoprostorové informace úřad používá tuto technologii k mapování pobřežních oblastech prefektury Miyagi, takže úředníci a záchranáři lepší představu o škody způsobené na region. Můžete se dozvědět více o IP-S2 ve videu po přestávce.

[Díky, Don]

Pokračovat ve čtení Topcon IP-S2 Lite tvoří panoramatické mapy v 3D, skvrny každou nerovnost na silnici (video)

Topcon IP-S2 Lite tvoří panoramatické mapy ve 3D, skvrny každou nerovnost na silnici (video) původně objevila na Engadget na út. 28 červen 2011 09:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigInfo TV | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat