úterý 28. června 2011

Sony VAIO Z je nový ultrapřenosný notebook s Power Dock Media praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/28/sonys-new-vaio-z-ultraportable-laptop-with-power-media-dock-han/:
Teď, když jsme viděli Sony Nové VAIO Z jeho atraktivní Tiskové záběry, je čas čelit realitě a položit naše svědivé ruce na 13-palcový ultrapřenosný notebook, spolu s jeho výstřední rozšíření dock, že balení i Blu-ray disk a AMD Radeon HD 6650M grafický čip (s 1 GB video RAM). Stejně jako jsme řekli o naši malou birdie, řekl dok je připojen k notebooku prostřednictvím Light Peak - nejprve pro Sony - ale je tu jeden háček: Sony jen realizaci architektury a ne konektor, takže v současné době tento sweet vysokorychlostního připojení je kompatibilní pouze s dokovací jednotkou a nic jiného.

Tak či onak, tady je rychlá rekapitulace: to, co zde máme, je 1,18 kg peří lehký stroj balení 256 GB. SSD a 1,3 Mpx webkamera, plus matný LCD displej s rozlišením 1600 x 900 při nebo volitelně 1920 x 1080. Ach ano, za příplatek, máte nějaké sladké full HD opatření na pouhých 13 palců. Tento upgrade displej fungoval dobře v relativně tmavé omezuje tiskové konferenci, ale jak to jízdné na přímém slunečním světle se teprve ukáže. Přečtěte si o více praktické dojem.

Pokračovat ve čtení Sony VAIO Z nových ultrapřenosný notebook s Power Dock Media praktické

Žádné komentáře:

Okomentovat