úterý 24. května 2011

Qualcomm procesor Snapdragon potvrzuje svou sílu vůle 'nové generace Windows Phone' zařízení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/qualcomm-confirms-its-snapdragon-processor-will-power-new-gener/:
Rádi bychom slyšeli nějaké hřmění ST-Ericsson může být pohybující se v jeho trávníku s Windows Mobile přístrojů Nokia je, ale Qualcomm nyní znovu potvrdila, že je to stále hlavní hra ve městě. Po velké oznámení Mango dnes ráno, Qualcomm potvrdil, že Microsoft se rozhodla svůj procesor Snapdragon, aby "nové generace Windows telefonů výhradně představovat Qualcomm Snapdragon druhé generace mobilních procesorů na trh." Společnost výkonný viceprezident, Steve Mollenkopf, dále pokračoval říkat, že Qualcomm je "nadšený tomto příští Windows Phone vydání Mango," a že to bude "využít synergii našich vysoce integrované druhé generace řešení Snapdragon a Microsoft Windows Phone software. "

Qualcomm procesor Snapdragon potvrzuje svou sílu vůle 'nové generace Windows Phone' zařízení původně objevila na Engadget na út. 24.května 2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat