úterý 24. května 2011

Dell zvědavě chybí 'Mango' seznamu Windows Phone hardware partner Microsoft říká, že 'zůstaňte naladěni'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Microsoft dnes ráno přidána Acer, Fujitsu a ZTE na své stáje Telefon partnerů hardware Windows, ale podívej se na ten obraz výše, a zjistíte, jedno jméno chybí. Ano, Michael Dell příjmení je pozoruhodný nepřítomní ze skupiny výrobců Mango, která nás vedla k oslovení někoho na starosti, aby zjistili, co je co. Rep Microsoft nás informoval, že společnost nemá co oznámit, že na tomto poli v současné době, ale nutil nás, abychom "Zůstaňte s námi," co to může znamenat. Pokud jste zvědaví, kde Nokia je Nezoufejte, je to stále hodně v budoucích plánů společnosti Microsoft , je to zrovna samostatné zmínka. Pokud jde o Dell? Ne koukat v celé keynote. Toto je jen den poté, co Wall Street článek věstník zmínil Dell má v úmyslu omezit svou přítomnost na spotřebitelském trhu a zaměřit se na své silné stránky podniku - mohou opuštění Windows Phone být jeden z těch kroků?

Dell zvědavě chybí z 'hardware Windows Phone' seznamu partnerů Mango, Microsoft říká, že 'zůstaňte naladěni' původně objevila na Engadget na út. 24 květen 2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat