úterý 24. května 2011

Evropská komise získává rozum, ruší € 22 million SYMBEOSE projekt

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
Loni v listopadu, k překvapení a zděšení mnohých, se Evropská komise rozhodla, že je nutné ke stimulaci domácí nějaké inovace v mobilním prostoru a vytáhl spolu € 22 million ve veřejných a soukromých investic, která má pomoci Symbian dostat dopředu. To bylo zamýšlel obrátit Nokia bývalý milenec do integrovaného operačního systému pro Evropu (odtud název SYMBEOSE), ale bohužel rozchodu mezi Symbian a finský výrobce mobilních byl příliš překonat. EK se rozhodla, docela správně, že tam nemá smysl pokračovat v jeho symbtopia projekt, a nyní je členem Neelie Kroes ' tým potvrdil, celý podnik byl zrušen. Evropští daňoví poplatníci (dva z nich vidíte na pravé straně), bude také rád, aby věděli, že žádné peníze, vyměnil ruce, takže kulka byla dobře a opravdově uskočil. Nejspíš proto, že hledají tak šťastná.

[Díky, Danijel]

Evropská komise získává rozum, ruší € 22 million SYMBEOSE projekt původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 07:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše o telefony | zdroje @ Ccbuhr (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat