úterý 24. května 2011

Nové mobilní webové aplikaci Mapy Google upozorňuje na neutěšeném stavu IOS nativní app

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FmNuX1eGOtY/new-mobile-web-google-maps-highlights-sorry-state-of-native-ios-app.ars:

Google vydal aktualizaci pro mobilní webové verze aplikace Mapy Google v pátek s tím, mnoho funkcí dříve zahrnuty v rodném app-dobře, app Android, tak jako tak. Přidané funkce přinášejí Web Map až na par s nativní aplikace Android uživatelé měli na nějakou dobu, ale webové aplikace je méně úhledný na Android ve srovnání s nativní aplikace. Mobilní verze Web také umožňuje mnoho funkcí, k dispozici IOS uživatele, kteří nikdy dělal to do nativní aplikace, jako je jízda na kole trasu překryvy a směry.

S novou mobilní webové verze Google Maps, uživatelé mají přístup k mnoha funkcí, které předtím existovaly jen v ploše a Android verze programu: klikací ikony pro tranzitní stanice a podniky, satelit, dopravy a cyklostezek vrstev, a integrace s Místa stránky, které mohou obsahovat informace, jako je obchodní hodiny a zákazníků hodnocení.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat