úterý 24. května 2011

AirPlay pro Windows Media Center dělá přesně to, co si myslíš, že dělá

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/airplay-for-windows-media-center-does-exactly-what-youre-thinki/:
To není poprvé, systém Windows byl vyzván, aby AirPlay stranu, ale Tomáš je Pleasance AirPlay pro Windows Media Centra Addin se zdá již být jedním z hladší kombinací jsme viděli a je to stále v beta verzi. Není překvapením, že dělá to, co název říká, tak po instalaci Apple Bonjour služby a bez klienta na počítači Media Center, měli byste být schopni pro streamování videa nebo obrázků k němu (tam žádná podpora pro hudbu zatím) z IPAD nebo iPhone s jednoduchým kliknutím. Digital Lifestyle již dostali rychle hands-on s app a to mám pracovat hladce, jak jsme viděli výše, zkontrolujte, zda se pro bližší informace, nebo stiskněte zdroj odkaz na stažení potřebný software, aby se to všechno funguje.

AirPlay pro Windows Media Center dělá přesně to, co si myslíš, že se původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 03:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ThomasPleasance.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat