úterý 24. května 2011

Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:

Windows Phone nejnovější iteraci (codename Mango ) je především o udržení se v kapuci. Měli jsme šanci posadit se telefon rep Windows před dnešním velkým odhalí , a nechali nás na pár nových funkcí, které bude většina určitě nastavte OS od sebe - alespoň pokud jde o navigaci, která je zamotaný web na internetu. Udělali jsme si rychlý pohled na IE9 , ale nový prohlížeč není moc hra měnič - podporuje HTML5, ale ještě nebude dodávat Flash nebo Silverlight kompatibility. Opravdovou novinkou je zde ve Bing-poháněl vyhledávací funkce, která umožňuje uživatelům surfovat na obrovské rozlohy na webu čtyřmi různými způsoby, se zaměřením na místní.

Kliknutím na tlačítko specializované vyhledávání z telefonu domovské obrazovky systému Windows se dostanete do známých stránku Bing, který nabízí vizuální, audio a hlas možnosti jsme se dozvěděli říkalo dříve tento měsíc, spolu s městem upláchnout ikonu. Že panorama představuje místní Scout, funkce, která se zaměřuje na vaše dotazy na okolí jste se, poskytující umístění-konkrétní výsledky, které poukazují na důležité informace o zařízení a událostí ve vašem nejbližším okolí. Prokliká na jakýkoli odkaz se otevře obecné informace, stejně jako hodnocení získaných z populárních user-vytvořené stránky. To není všechno, co je nového, nicméně, jak Mango nabízí také některé šikovné triky v jeho vizuální hledání. Místo toho jen štěkat čárový kód, můžete skutečně použít shot samotného výrobku, aby se informace o cenách, dostupnosti, a příslušné aplikace.

Demo jsme viděli používá kryt Dívka, která si hrála s ohněm, a dodává ve výsledcích hledání odkaz na titul v app Kindle. To není přesně průlomové technologie - Google brýle dělá hodně stejný věc - ale co je opravdu jiný tady je těsná integrace těchto funkcí v operačním systému, stejně jako odkazy na externí aplikace. Tak, zkušenost je trochu rozdíl od jiných v atmosféře OS, upending naši představu o tom, co to znamená pro vyhledávání internety bez se uchylovat k samostatné programy. Ať už je to něco, co uživatelé budou mít k se jen dohadovat, ale my jsme některé je to dost, aby si lidi mluvit. Pro hlubší (a velmi vertikální), podívat se na místní Scout, hop na minulé přestávce.

Pokračovat ve čtení Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video)

Windows Phone 'Mango' hledat nabízí umístění-konkrétní výsledky, app integrace (video) původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 10:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat