úterý 24. května 2011

AMD Llano quad-core APU a Zambezi okta-core procesory dostat cenu, bývalý uvedené uvnitř HP dv6

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/amd-llano-quad-core-apus-and-zambezi-octa-core-cpus-get-priced/:
Nepleť relativní klid od AMD na APU přední pro nečinnost. Od chvíle, kdy oznámil první zásilku z jeho Llano zrychlená procesor v dubnu, společnosti pracuje v zákulisí, aby náběh dostupnost pro OEM, a někde v celém dodavatelském řetězci milostivý duše bylo zjištěno, kdo je propuštěn většinu cen pro tyto čipy. Nových quad-core řady procesorů začít na $ 110 pro A6-3450 a max. ven na $ 170 pro A8-3550P, ale je tu i zmínka o okta-jádrové procesory FX, který bude vážit na 320 dolarů za jeden kus a údajně soutěžit s 3.4GHz Intel je Core i7-2600K . Ty jsou postaveny kolem AMD Bulldozer moduly (přičemž jeden modul počítá pro dvě jádra) a podívejte se projev společnosti Zambezi procesory , které by mohly přijít bez integrovaného grafického procesoru , které jsou dostupné na Llano a zbytek Fusion line AMD .

Jen aby povzbudit apetit další, jsme také narazili HP dv6 na obskurní německé maloobchodní webu, který nabízí 1,6 GHz A6-3410MX APU, 6GB RAM, a velice rozumnou cenu 590 €. Je tu samozřejmě žádná slíbil termín dodání, ale toto by měl být první z mnoha těchto vystoupení v příštích dnech, jak stavíme se na Computexu 2011. Něco nám říká, AMD nebude držet zpátky, když se začal Taipei Electronics Show.

[Díky, Shashwat a Vygantas]

AMD Llano quad-core APU a Zambezi okta-core procesory dostat cenu, bývalý uvedené uvnitř HP dv6 původně objevila na Engadget na út. 24 květen 2011 04:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WCCF Tech , MyDrivers | zdroje DigiTimes , Passiontec.de |

Žádné komentáře:

Okomentovat