úterý 24. května 2011

IE9 kód pro Windows Phone 7 kompletní, dodává krajina adresního řádku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/ie9-code-for-windows-phone-7-complete-adds-landscape-address-ba/:
Ballmer nedostali konkrétní, když řekl, že Windows Mobile Mango aktualizace přinese 500 nových funkcí , ale my bychom sázku naše modré obrazovky, že hrstka těch přírůstků, které jsou zabalené v IE9. Kromě dlouho očekávané adresu režimu na šířku panelu IE9 pro Windows Mobile slibuje posílit výkon prostřednictvím GPU akcelerace a zlepšené vykreslování zážitek. Prohlížeč aktualizace se může pochlubit litanie podporu funkce: výše uvedené GPU-zrychlené prohlížení, full-screen video přes HTML5 (! Když ne vložený, sorry), GPS-založený Geolocation, ECMAScript 5, 2D CSS3, atd. Měli bychom vědět, celý hromadu mnohem přijít zítra ráno, tak se určitě sledovat spolu během našeho liveblog tady.

IE9 kód pro Windows Phone 7 kompletní, dodává krajina adresního řádku původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 00:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Techradar | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat