úterý 24. května 2011

Acer je 10-palcový Oak Trail tablet systémem Android 3.0 rumored k dodání červenec

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/24/acers-10-inch-oak-trail-tablet-running-android-3-0-rumored-for/:
Paul Otellini už nám řekl, že bychom vidět nový Android tablets běží Intel křemík na veletrhu Computex. Nyní je DigiTimes cituje volný-rty těžební součást tvůrci, kteří tvrdí, že Acer je nastavena na spuštění své 10-palcový Android 3.0 tablet postavený na Intel platformě Oak stezka v červenci. Nezapomínejme, že to je maloobchodní data, takže 31.května výkop z Computex perfektní akce, aby se prokázala neozbrojené Android tablet poprvé na veřejnosti. Samozřejmě, že Acer byl brzy s jeho Android-založené netbook zpět v roce 2009, takže není žádným překvapením, vidět společnost s jiným Google poprvé v roce 2011. A opravdu, bez vhodného Microsoft tablet OS k dispozici až do roku 2012 , můžete se vsadit, že Intel bude tlačit Honeycomb port x86 tvrdě v nadcházejících měsících s soupravy od společnosti Lenovo a ASUS také nahnutý DigiTimes. Jo, a za co to stojí, tchajwanské pověsti hadr také říká, že Acer je "hodnocení" Oak stezka s MeeGo tablet. Kterou verzi jsme se divit?

Acer je 10-palcový Oak Trail tablet systémem Android 3.0 rumored k dodání červenec původně objevila na Engadget na út. 24.květen 2011 06:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat