úterý 10. května 2011

Domnělý sedmé generace iPod nano-tečkovaný, kompletní s 1,3 megapixelovým fotoaparátem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/10/purported-seventh-gen-ipod-nano-spotted-complete-with-1-3-megap/:
Je to Apple příští iPod nano ? To je, pokud si myslíte, že lidé z jeho internetových stránkách Apple.pro Tchaj-wanu, kteří, jak jste si možná vzpomenou, také nedávno dostal do rukou domnělé next-gen nano iPod podvozek , který se zdá tak, aby odpovídala kompletní zařízení na snímku nahoře. Jak můžete vidět, velká změna tady je přidání vestavěný fotoaparát, který je řekl, aby byl 1,3 megapixelů, což zřejmě také strčil klip z cesty, i když se zdá být slabý obrys, kde jeden mohl být. Samozřejmě, že Klíčovým slovem je zde domnělý - v jeho prospěch, některé stránky úniky skutečně osvědčil v minulosti, ale my bychom přesto doporučujeme užívat tento jeden s zrnko soli v současné době.

Domnělý sedmé generace iPod nano-tečkovaný, kompletní s 1,3 megapixelovým fotoaparátem původně objevila na Engadget na út. 10.05.2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Apple.pro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat